Amerikka Nevada

Hooverin pato – elokuu 2013

Tänään vuokrattiin avoauto. Mustangi. Punainen. Se olisi paljon hienompaa, jos niitä ei tulisi täällä joka kulmalla vastaan. Ajatuksena oli ajaa Hooverin Padolle ja ihailla sitä. Toissapäivänä alkoi telkkarissa tulla varoituksia äkkitulvista, joten luonnollisesti vuokraamotätikin nauraen kertoi, ettei Vegasissa sada koskaan – paitsi nyt, joten hyvää avoautoilua vaan. Jep, kiitti.

Aamulla kymmenen aikoihin lämpötila heilui 29 asteen tienoilla ja kosteusprosentti oli pilvissä. Kadut valui vettä, mutta enää ei satanut. No, siitä ne asteet pikkuhiljaa kipusivat ylöspäin. Padolle päästyämme paahdetta oli jo 40 astetta, auringossa varmasti enemmänkin. Hikoilin paikoista, joista en tiennyt voivani hikoilla. Huh. Aika rankka puolenpäivän reissu. Mitä avoautoon tulee, niin se oli ihan kiva päivän ajaksi mutta niin ahdasta oli, ettei sillä kyllä koko reissua olisi millään voinut heittää. Maasturi oli siis loistovalinta pitkiä ajoja varten.

Tänään on vika ilta Vegasissa ja huomenna, lauantaina, matka jatkuu lentäen kohti kaikkien nälkäisten kalastajien kotipesää, Floridaa. Jos Vegas on aavikkokuuma, niin Florida on kuulemma kuin kuuma höyrykattila. Jee.. en malta odottaa..

Ja kun San Franciscossa alkoi valtaisat metsäpalot, Meksikossa mutavyöryt (vaikkei nyt ihan lähellä oltukaan) ja Vegasissa äkkitulvat, niin eiköhän Floridassa sitten päästä kokemaan ihan oikea hurrikaan.
Itäranikko, here we come!

Sitä ennen kuitenkin yöunet ja tässä vielä päivän kuvasaldoa.

Pawn stars – Panttilainaamo sarjan tukikohta. Iloksemme kävi ilmi, että paikassa oli aloitettu remontti kolme päivää aikaisemmin ja sisätilat oli typistetty pikkiriikkiseksi käytäväksi. Loistoajoitus!

Matkalla DamDamille, eli Hoover Damille.

Colorado-joen ylittävä pieni silta

Tappavan kuumaa ilmaa ja kuolettavan jyrkkää pudotusta tarjolla

Pato jää vasuriin, tekojärvi on tässä tämä

Kävi ilmi, että auringossa paahtunut betoni on vähän kuin saunan kiuas. Kumma juttu.

Ihan äkkiä ei kävisi mielessä hyppiä kaiteelle

Ja jottei unohtuisi kuka tämän blogin vaatimaton tähti on. Minä

Akrofoobikoiden helvetti

Ja tietenkin päivän sievin tähti, fertsi. Tai mikä toi ny on.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply