Info ja yhteistyö

Maailman ympäri 180 vuodessa on ensisijaisesti matkailun ympärille muodostunut viihdekanava. Toissijaisesti kerron millaista on matkustus ja arki allergikon näkökulmasta. Pääsääntöisesti arjessa ja matkoilla tykkään samoista asioista, joihin kuuluu mm. saavutettava luksus, arjen vastuullisuus, elämykset (erityisesti ruokaelämykset), road tripit, risteilyt ja joutenolo.

Käytyjä maita on kertynyt 37, ja monessa maassa olen käynyt useamman kerran. Näistä viimeisimpänä erityismielenkiinnonkohteena Yhdysvallat, jossa olen tehnyt kuusi road trippiä, ja kulkenut 20 osavaltiossa. 

Blogin nimi, Maailman ympäri 180 vuodessa, viittaa siihen, etten usko realistisesti kiertäväni koko maailmaa elämäni aikana, mutta siihen toki tähdätään.

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssani? Lue alta lisää!

Päivätyössäni elätän itseni asiantuntijatyöllä, Linkedinissä lisää siitä. Tulevaisuuden unelmiani ovat mm. hallitusammattilaisuus, sekä vapaus nähdä maailmaa, ja jakaa hyödyllistä tietoa kanssaihmisille niistä asioista, jotka tunnen. Blogiani lukevat ovatkin kiinnostuneimpia juurikin täsmävinkeistä lähi- ja kaukomatkailuun, koiran kanssa matkustamiseen, sekä allergia-aiheisiin liittyen.
Töiden ulkopuolella pyrin maksimoimaan vapaa-aikani ja priorisoin matkustamisen. En ota itseäni tai rooliani koskaan turhan vakavasti, mutta työt hoidetaan aina tosissaan. Yhteistyössä minulle on tärkeää, että arvot, tahtotila ja laatu kohtaavat asiakkaan kanssa.

Data

Blogissani on kuukausittain 500 uniikkia lukijaa.
Sivukatseluita kertyy kuukaudessa noin 1400, ja blogiani luetaan keskimäärin 1min 55sec. Välitön poistumisprosentti on 74.
Lukijoista 70% on naisia, 60% iältään 25-44. Sivuillani viihdytään keskimäärin 1,5 minuuttia.

Instagramissa seuraajia on 600: @maijuc
Instagramissa näyttökertoja kertyy kahdessa viikossa keskimäärin 10 000-25000kpl, ja se onkin ylivoimaisesti suosituin mediani.
50% iältään 25-34
29% iältään 35-44
73% on naisia.

FB:ssä blogillani on 250 seuraajaa: @maailman ympäri 180 vuodessa
FB:ssä sivuni saa kuukaudessa 5200 näyttökertaa, siinä missä yksittäisen päivityksen näkee keskimäärin 1660 ihmistä.
31% iältään 25-34
26% iältään 35-44
71% on naisia

Blogiin tai somekanaviini liittyen olethan yhteydessä sähköpostitse, osoitteeseen maiju piste simila at gmail piste com.

Aiemmat yhteistyöt
La Roche-Posay
Cutrin
Visit Lohja