Lifestyle

Kolmekymppiintyminen

Kolmekymmentä on täten saavutettu muutama viikko takaperin. En ole ehtinyt rasittua ikäkriisillä, sillä olen pitänyt itseni kiireisenä perjantaina alkanutta opintovapaata odotellessa, sekä paria pientä kevätreissua pohtiessa. Ehdin kuitenkin järjestää juhlat minun kunniaksi. Tietenkin.

Ystävän suosituksesta juhlapaikaksi valikoitui Espoon Tapiolassa sijaitseva yökerho BadaBing. Se tuntui olevan tasapuolisen vaikeasti saavutettavissa kaikille, kun juhlijoita saapui sieltä täältä. Paikka itsessään oli juuri sopivan överin boheemi ja viehättävä, yllätyin positiivisesti.

Vieraita kävi paljon ja lahjojakin tuli läjäpäin! Sain mm. matkalahjakortin (täältä tullaan 30 käytyä maata 30 ikävuoden aikana!), tapahtumalahjakortin, Frederikin kolmekymppinen vinyylilevynä, 50 kertoimista suojavoidetta naamaan, sillä ilmeisesti olen matkalla aruinkoon (ainakin jos kasvojeni iholta ja työkavereilta kysytään), höyrypesurin, suklaata kaikissa muodoissaan (levynä, konvehteina, itsetehtynä nutellana, sekä Flamingo Span suklaahoitona), jos jonkinmoista kuohujuomaa, villasukat, arvoituksen (älkää kysykö, en vielkään tiedä..). Erityismaininta menee poikkeuksellisen hienon, ja maukkaan, yksisarviskakun kyhääjälle.

Kermiksiä kun ollaan, otettiin miehen kanssa huone Sokos Hotel Tapiola Gardenista juhlayölle, ettei tartte kotia raahustaa. Sijainnillisesti erinomainen valinta, mutta mikään muu hotellissa ei kuitenkaan vakuuttanut. Asiakassauna oli lämmittämättä, myöhäinen uloskirjautuminen olisi ollut maksullinen palvelu, aamiaiselta puuttui vuorotellen kaikkea, lautasista alkaen ja jonottaa sai lohduttoman kauan. Mutta kyllä se silti yöllisen taksilla kotiin-episodin voitti.

Hyvät karkelot. Hyvä mieli.

Maailman sievin yksisarviskakku!

Arvoitus

Maiju-Daiju ja paljon muuta

#kaikistaenitenparhaatsukat

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply