Amerikka Eurooppa Nevada USA

Penisorigamit Las Vegasissa

KUVAVAROITUS!

2015 loppusyksyn #kaikistaenitenparasloma –roadtripillä tytöt kävi vähän Vegasissa. Kaikki oli yhtä suurta ja mahtavaa kuin edelliselläkin kerralla, nyt vain loppukesän käristävä kuumuus oli vaihtunut miellyttävän leutoon lämpöön. Las Vegas ja Grand Canyon menevät samaan postaukseen, mutta penisorigamit Las Vegasissa ansaitsevat ihan oman postauksensa. Joten here we go.

Puppetry of the penis-näytös järjestettiin The Erotic Heritage-museossa, koska missäpä muualla.

Sali oli pienehkö, ja, tämä ei todellakaan ollut tarkoitus, jotenkin päädyimme paikkojen täyttyessä eturiviin. Noo, näkipä kunnolla. Lämmittelynä oli stand uppia, mikä sekin toimi. Molemmat origami-esiintyjät olivat hulvattomia ja he ottivat yleisöäkin mukaan ..öö.. temppuihin? He heittivät villin irstasta vitsiä yleisön kanssa. Tai ehkä ennemminkin yleisön kustannuksella. Heillä myös näytti olevan vilpittömästi hauskaa lavalla ja ilo tarttui niinkin hyvin, että kun toinen esiintyjistä lähti ”high five”-kunniakierrokselle, oli ystäväni käsi ojossa heittämässä ylävitosia. Ilme oli näkemisen arvoinen kun aivotkin ymmärsivät missä esiintyjän käsi oli hetkeä aiemmin ollut.

Show on tulossa elokuussa Britteihin ja marraskuussa Ruotsiin, joten nyt jos koskaan kanttaa lähteä pienelle pikkujouluristeilylle länsinaapuriin.

Kuvata ei saanut. Paitsi shown loppupuolella, kun miehet esittelivät heidän erityisen ”Hampurilainen”-origamin. Joten. Sitäpä tässä muutamat pimeän suttuiset kuvat, olkaatte hyvät.

Kenelle?
K-18. Vapaamielisille humoristeille. Myös vähemmän vapaamielisille, mutta uteliaille.

Missä?
Las Vegas
The Jewel BoX Theatre, The Erotic Heritage Museum

Muuta?
Shown kesto 90 minuuttia. Liput alkaen 29$
Vieressä on tissibaari, jossa voi käydä naukkailemassa kohtuuhintaiset drinkit, mikäli show jännittää.
Varaa liput ajoissa ja ota mukaan käteistä niin voit ostaa shown kehittäneiden miesten kirjoittaman Penis Origami-kirjan. Kaupanpäälle saat mitan josta löytyy sekä sentit että tuumat.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply