Amerikka Karibia

Päättämättömyydessäänköhän

Kappas. On ollu kiire tehdä kaikkea muuta kuin blogata. Mutta nytpä on jotain mistä kirjoittaa, jee!

Kermikset päättivät ottaa pienen kevätloman, joten monen päivän Aasia-Mauritius-Malediivit-jokinmuumikä-vatvomisen päätteeksi kohteeksi valikoitui omatoimimatkailijalle vähän yllättävämpi kohde. Karibian risteily. Superjee! Maaliskuun loppupuolelle löytyi järkeviä Finnairin suoria lentoja Floridan Miamiin ja vieläpä vallan kohtuullisella hinnalla, joten siitä se ajatus sitten lähti.

Turkoosi meri, rommi, avoin buffet, ruokaähky, aamupala hytin parvekkeella merta ihaillen, aurinkorasvalla läträäminen, loputon uiminen, täältä tullaan!

Ja siitä se todellinen ongelma sitten vasta alkoikin. Kävi ilmi, että Karibialla on sataviissataa risteilyalusta ja risteilyvaihtoehtoa ja että päättäminen niiden välillä on historiallisen vaikeaa. www.seascanner.com on käyttäjäystävällinen sivusto, jossa pystyy helposti valikoimaan omiin tarpeisiin sopivimman risteilyn. Vaan entä jos haluaa nähdä sekä läntistä, että itäistä Karibiaa? No se toki onnistuisi 12 päivän risteilyillä mutta tarkoitus on olla merillä enintään viikko (koska vain jenkit kestää sellaista ruokamäärää pidempään), joten on pakko tehdä valintoja.

Kertaalleen jo päätin sopivan risteilyn, mutta sitten tietenkin (error! älä!) aloin pohtia vaihtoehtoja ja miettiä hintaa uudelleen. No. Tässä sitä taas pyöritellään kahtakymmentäkuutta välilehteä yhtäaikaa. Joten ahkeraa googlailua, blogien tutkimista ja kriittistä hinta-laatusuhteen arviointia on edessä läjäpäin.

Princess.comilta sniikattu kuva

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply