Amerikka Karibia

Kermislomien multihuipentuma

Nyt se on päätetty – tänne me mennään!

Loputtomalta tuntuneen interwebbiselailun puolivälissä olin saanut laitettua raameiksi 7-8 yötä itäisellä Karibialla, sekä parveke. Siitä vielä viikon työtuntien määrä eteenpäin, sekä lannistava määrä ”mut entäs tää risteily”-vertailuja ja lopulta meillä oli varattuna parvekkeellinen hytti 333 metrisellä MSC Divinalla. Se on hyvän matkaa, eli heittämällä yli sata metriä pidempi kuin Itämeren seilaajat.

Lähtö tapahtuu Miamista ja risteily etenee niin, että ensin ollaan muutama päivä laivalla, jonka jälkeen pysähdytään vuoropäivinä St. Maartenin, Puerto Ricon ja Bahaman saarille. Seuraavana urakkana onkin selvittää mitä päivän aikana ehtii tehdä ja nähdä näillä seisakkeilla.

Omaan käyttöön miellyttävin sivusto oli Seascanner mutta myös Cruisedirect oli hyvä koluta läpi. Royal Caribbeanin nettisivusto oli kankea ja niin täynnä bugeja, että laitoin sähköpostilla palautetta. Sain kiitos-voivoi-viestin takaisin, mikä toki on tyhjää parempi. Muutama kaikenkattava ”Karibian risteily for dummies”-blogikin löytyi ja vielä suomeksi.

Joten nyt vain odotellaan. To do näyttää tältä:

Esta – done
Miamin majoitus
Aurinkorasva 50 kertoimella
100viissataa kirjaa
Open buffet – ruokaa
Open buffet – juomaa
Open buffet.

Niin ja turkoosia merta silmänkantamattomiin.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply